МИЛО ЛАБоратория за топлина

МИЛО ЛАБоратория за топлина

Нашата история

Създадохме „МИЛО – 92“ ЕООД през 1992 година, в името на любовта и на неосъществените мечти на любими хора, които вече не са сред нас…
Започнахме с две шевни машини, няколко топа плат, един чувал с пух, комбинирани с градивен идеализъм и огромното желание да бъдем полезни.
Вече 25 години изработваме и предлагаме на българския и на международния пазар изделия с гъши пух и екипировка за планината, за туризма и свободното време.

Нашата мисия

Комфорта на тялото и свободата на движението винаги са били водещи в разработването на нашите модели, защото знаем колко е важно да се чувстваш защитен, но свободен и лек. Използваме висококачествени материали на утвърдени световни производители, следваме актуалните тенденции, внедряваме най-новите технологии и сме убедени, че нашата работа е гаранция за високото качество на продуктите, които предлагаме.

Разработваме уникални в категорията си модели, изцяло съобразени със специфичните потребности на клиента.

Свържете се с нас и заедно ще осъществим идеите Ви!

Нашите партньори

Произвеждали сме професионални екипировки за националните експедиции Броуд пик 2002 г., Еверест 2004 г., както и за много частни изкачвания на най-високите върхове на всички континенти.
Наши партньори и клиенти през годините са Планинската спасителна служба/ПСС/, техническият екип на Globul- TelenorCordeel, KWP , много охранителни фирми и рекламни агенции.
На нашите продукти са се доверили изявени български алпинисти-хималайци: Петя и Камен Колчеви, Боян Петров, Петко Тотев, Жеко Вътев, Атанас Скатов и много други.
Имаме доверието и на безброй лоялни клиенти, с чиято подкрепа заедно вървим през годините. Те ни дават основание да продължим да се развиваме, като влагаме сърце и душа в нашата лаборатория за топлина – МИЛО.
Благодарим на всички Вас!